-

Smiley face

wyszukiwanie rozwiń lista

Autor Temat Tagi
18 października 2018 21:36 kamiuszek Konkwistador Rocky zdobywa Olimp propaganda  film  recenzja  rocky  balboa  46 2243
13 stycznia 2020 19:10 umami Kłopoty z Batorym propaganda  katolicyzm  recenzja  wiadomości  dreyfus  stefan batory  czy królobójstwo  fryderyk goldschlag  herman zdzisław scheuring  zofia scheuring  zborowski  łaska boża  1966  1967  58 2152
11 lipca 2017 12:29 Stalagmit O książce "Baśń jak Niedźwiedź. Kredyt i wojna" t. I książki  historia świata  baśń jak niedźwiedź. kredyt i wojna  recenzja  18 1931
14 sierpnia 2017 17:45 Magazynier Niezwykły świadek historii i doskonalenia własności ziemi: Ks. Wacława Blizińskiego Wspomnienia z mego życia i pracy recenzja  ks. bliziński  wspomnienia  25 1905
15 kwietnia 2020 20:50 betacool O sztuce władania. Radoryski vs. Nienacki (do przerwy 22:2) propaganda  recenzja  władza  powieść  pornografia  zbigniew nienacki  rynek literacki  michał radoryski  dagome iudex  40 1439
6 października 2019 15:26 przemsa John Rambo przynajmniej nie jest pasożytem kino  film  recenzja  parasite  pasożyt  rambo v  john rambo  gi-saeng-chung  20 1341
7 stycznia 2018 14:25 Stalagmit O książce „Baśń jak niedźwiedź. Polskie historie. Tom III” recenzja  gabriel maciejewski  baśń jak niedźwiedź. polskie historie. tom iii  3 1233
13 października 2019 08:21 przemsa Joker też nie jest pasożytem kino  film  recenzja  joker  batman  seans  9 1100
7 grudnia 2017 20:43 beczka Odpowiedź na pytanie, które zadał Toyah w swoim tekście! książki  recenzja  toyah  4 1054
15 stycznia 2020 11:49 umami Batalia o Batorego Na Antenie propaganda  katolicyzm  historycy  recenzja  wiadomości  dreyfus  stefan batory  radio wolna europa  czy królobójstwo  herman zdzisław scheuring  zofia scheuring  1966  na antenie  aleksandra stypułkowska  audycja  rwe  aleksander kraushar  1965  18 1006
16 stycznia 2020 19:57 umami Batory w oczach Londynu agora  kultura  londyn  recenzja  paryż  stefan batory  czy królobójstwo  herman zdzisław scheuring  zofia scheuring  1965  8 912
8 kwietnia 2020 11:34 tadman Połowiczna recenzja książki "Zbigniew Nienacki vs Charles Dickens", czyli ofiara klasowa w tzw. świecie radoryski książka recenzja  9 604
1